Интериорен дизайн

сряда, 5 март 2014 г.

Минималистичен интериор




                                               Съвършена белота

Този просторен апартамент е разположен на две нива в нова кооперация в тихия и зелен столичен квартал Бояна.
Интериорът, съчетаващ модерна визия и динамика е специално създаден от студио Sfumato за млада двойка със собствен бизнес, широки разбирания и предпочитания към изчистената визия.

    Всекидневна:                          

Пространството е разделено на две нива. Всекидневната  на първият етаж е изцяло отворена и включва основните функции в едно голямо помещение. За разделителен и обединяващ елемент служи впечатляващото със своята лекота и елегантност стълбище, водещо до родителската спалня на второто ниво.
interioren dizajn na aprtament
Снимка всекидневна
Единственият акцент и контрапункт в белия изчистен интериор, остава черната стена, заемаща централно място в помещението, облицована с луксозен камък Inax, който  умело е подчертан от дизайнерите чрез използването на аплици с насочена светлина.

interioren dizajn


    Спалня родители:                         

Изчистените линии и простите форми на отделните елементи в интериора правят обзавеждането леко, ефирно, релаксиращо и дават усещане за прилив на енергия.
interioren dizajn
Снимка спалня
 Белият гланциран опънат таван, майсторски превърнат в осветително тяло, допълнително подсилва усещането за лекота и ефирност.


    Коридор:                          

Високите бели  гланцови гардероби  с огледални дръжки  и белите спотове с мека насочена светлина са елегантно решение в хармония с търсената лекота на цялостния интериор.


interioren dizajn
Снимка коридор



    Детска стая:                          


Детската стая, предназначена за малката принцеса  в семейството. Тук присъства  типично момичешка цветова гама млечно розово и бяло.

Телевизорът е вграден в елегантна секция - по този начин функционално се освобождава повече пространство за движение и игра. 
interioren dizajn
Снимка детска стая

    Баня:                          

Банята отново е подчинена на италианския стил, изчистена и елегантна в своята монохромност. Тук обаче основния акцент е нещо нетрадиционно - вграденият аквариум.

interioren dizajn
Снимка баня



interioren dizajn
Снимка баня
Цялостното впечатление е за висока класа на дизайнерското решение и изпълнение. Чистота, простор и ефирна лекота е специфичното усещане, което оставя у собственици и гости този интериор.

За контакти:

Студио Сфумато-дизайн
София 1000
ж.к. Манастирски ливади - Запад
ул. Казбек 61
ет.2, ап.4

Gsm
+359 879 100099

www.sfumato-design.com
studio@sfumato-design.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар